تفاوت اصلی کابینت ممبران با کابینت MDF معمول موجود در بازار، وجود ابزار و طرح و شیارها و برجستگی های جذابی است که بر روی دربها و بدنه کابینت اجرا میشود. برای ساخت کابینت ممبران میتوان از انواع ورق های چوبی استفاده کرد که بیشتر اساتید برای ساخت کابینتهای ممبران از ورق MDF استفاده میکنند. در واقع از نظر ساختار تفاوت بنیادی بین کابینت ممبران با کابینت ام دی اف وجود ندارد. به عبارتی بیشتر تفاوت در طرح کابینت و روکش و نمای کار است
در همین رابطه بخوانید: کابینت ام دی اف آشپزخانه
کابینت ممبران چگونه ساخته میشود؟
بدنه اصلی کابینت ممبران از ام دی اف سفید ساخته میشود. باکس کابینت ممبران دقیقاً همانند باکس کابینت MDF هست و تفاوتی از این جهت وجود ندارد. تفاوت اصلی در طرح درب و قسمتهای نمای کابینت است.
ابتدا اندازه گیریها توسط کابینت ساز انجام میشود. در مرحله بعد اندازهها و نکتههای مورد نظر مشتری به طراح ارجاع داده میشود و طراح پس از طراحی طرح کابینت، اندازهها و طرحهای مربوط به قسمتهایی از کابینت که قرار است نمای کار باشند را به مجموعههای خدماتی سی ان سی و خدمات روکش ممبران ارجاع میدهد.
دو حالت برای اجرای اجرا و ساخت ورقهای ممبران پیش روی شماست و تقریباً به شانس یا گسترده بودن خدمات ممبران در شهر شما بستگی دارد
روش پر دردسر ساخت کابینت ممبران!
حالت اول این است که ابتدا ام دی اف یک رو خام را خریداری میکنید، طرح را به یکی از مجموعههای خدمات سی ان سی ارجاع میدهید و CNC کار طرح را بر روی چوب ایجاد میکند و در مرحله بعد ورقهای سی ان سی شده را به مجموعه خدمات ممبران ارجاع میدهید تا ورق PVC روی ورقها پرس شود.
روش راحت و خوب ساخت کابینت ممبران!
در این حالت طرح مورد نظر را به مجموعه خدمات ممبران ارجاع میدهید و این مجموعه ورق MDF، خدمات سی ان سی و ممبران را یکجا انجام میدهد و شما نیاز به چندین بار حمل و جابجایی ورق را نخواهید داشت. معمولاً این مجموعهها در شهرهای بزرگ فعالیت دارند و در معمولاً شهرهای کوچک این امکانات بهصورت یکجا ارائه نمیشود.
مراحل و دستگاههای مورد نیاز برای ساخت ورق ممبران
در واقع برای ساخت کابینت ممبران برای بدنه از ام دی اف سفید صابونی و برای قسمت درب و نما که قرار است طرح با CNC روی آن ایجاد شود، از ام دی اف یک رو خام استفاده میشود. طرح بر روی قسمت خام ورق MDF ایجاد میشود. سپس برای نصب ورق پی وی سی، ابتدا کل ورق سنباده کاری میشود و پرزها، سوراخها و ایرادات کار برطرف میشود.
در همین رابطه بخوانید: فیلم کابینت هایگلاس
در مرحله بعد روی ورق و قسمتهایی که قرار است روکش اجرا شود، چسب ممبران با پیستوله اجرا میشود و ورق در دستگاه پرس وکیوم قرار میگیرد. روکش PVC روی ورق آغشته به چسب قرار میگیرد و در دستگاه پرس وکیوم با مکش هوای داخل کابین، ورق به صفحهام دی اف میچسبد. البته این فرایند با کمک گرما، فشار منفی هوا (خلأ) و استفاده از چسب انجام میشود.
پس از مدت زمان کوتاهی روکش کامل به ورق MDF میچسبد و بهراحتی امکان استفاده از آن را خواهید داشت.
منبع: پخشنت